Designprocess

ISELA inredare skapar personliga, upplevelserika och sköna miljöer att trivas i. Designer & inredare med totallösningar för offentliga miljöer så väl som hem.

För arbete med kläddesign eller produktdesign, för att arbeta kommersiellt med design och behärska alla delarna i designprocessen. Allt från idé, trendanalys till färdig produkt. Skapa produkter som ligger rätt i tiden, stämmer överens med varumärket och har precis det där nytänkandet som gör att produkten sticker ut på markanden men ändå håller sig inom ramarna för det kunden söker. När man är trygg i sin designprocess är det lättare att skapa och använda sin fulla potential i sin kreativa förmåga.

Innovationsarbete

Hur använder man sig av alla erfarenhet man samlat på sig eller har inom företaget utan att hamna i gamla hjulspår som kan vara hämmade designmässigt. ISELA bygger upp en föreläsning utifrån era specifika behov eller talar allmänt hur man kan ta sig vidare och jobba på nya sätt för att kreativt, processmässigt och designmässigt komma innovationsmässigt till en ny nivå.

Trendföreläsning

ISELA skapar trendföreläsningar för i stort sett vilken bransch som helst! Här gäller det att göra research och sätta samman till just det specifika område ni söker. Ni får en konkret och användbar trendföreläsning som är i samspel med ert syfte och mål med föreläsningen.

Jag träffar dig gärna helt förutsättningslöst