Föreläsare

ISELA erbjuder inte bara inredningskoncept och design, utan också olika föredrag och föreläsningar.

För arbete med kläddesign eller produktdesign, för att arbeta kommersiellt med design och behärska alla delarna i designprocessen.
Upplägg: Teori, workshop, teori, praktiskt arbete och presentation.

För att utveckla sin kreativa förmåga och med lätthet jobba obehindrat och undvika att vänta på inspiration. Hur kan man nå nya nivåer med sin kreativitet som man kanske tidigare inte hittat rätt verktyg för att utveckla.
Upplägg: Teori, praktiskt arbete, samtal, workshop med olika designmetoder, praktiskt arbete, samtal och presentation.

Skräddarsytt för olika branscher ger vi er verktygen till att hitta rätt spår för just ert företag. Vill ni lära er att ta fram trendmaterial inhouse och ha ett upplägg för varje säsong?
Upplägg: Teori, workshop, teori, praktiskt arbete och presentation.

Hur driver man ett företag utan att kunna någonting om hur man gör? Göra misstag, ta sig vidare, utvecklas personligen och som företagare. Ibland är det inte marknaden utan ens egna rädslor eller mönster som hindrar företagets utveckling. Hur driver man ett företag med många olika inriktningar? Hur driver man ett designkontor och jobbar som inredare i småstaden. Hur gör man när det känns helt kört, all ork och lust är borta men detta är egentligen det enda man är bra på? Följ med på en inspirerande och personlig resa om entreprenörskapets misslyckanden och framgångar.
Upplägg: Inspirationsföreläsning och ev. workshop

Jag träffar dig gärna helt förutsättningslöst