Heminredning – Inredare hemmiljö

ISELA arbetar med heminredning i alla storlekar, inget projekt är för stort eller litet.

Efter många års erfarenhet och passion har ISELA byggt upp en gedigen form för projektupplägg och känsla för att sätta fingret på vad som kommer göra just er miljö till det ni har som vision. Har ni ingen vision så skapar vi den tillsammans utifrån era ideal, personlighet och inspiration från olika inredningskoncept som jag bygger ihop till ett personligt som passar just er.

Idéen behöver varken vara storslagen eller komplex. Initiativet till förändring kan komma av många anledningar beroende på situation och förutsättningar. Ni kanske ska bygga från grunden och har inte tid med alla val och allt som kommer efterhand under ett bygge. Vi lägger då upp det smidigt med ett fåtal möten där vi sätter stil, material, ytor och textil, möblemang, belysning mm. Jag tar alla samtal med hantverkare ,synkar leveranser/genomförande, letar t ex. efter de där speciella knopparna till köksluckorna eller andra detaljer som jag har massa leverantörer på så ni slipper stressa iväg efter jobbet och kanske hinna till ett ställe för att sen stressa hem och laga kvällsmat. Eller kanske är ni halv färdiga med ert hem men inte fått ihop en rödtråd och vill ha den där sista touchen.

Eftersom att alla projekt är av olika karaktär och förutsättningar är processen och arbetssättet skräddarsytt utifrån varje enskilt projekt.

Jag träffar dig gärna helt förutsättningslöst