Offentlig miljö

ISELA arbetar med konceptuella inredningsprojekt för offentlig miljö i alla storlekar, inget projekt är för stort eller litet. Efter många års erfarenhet och passion har ISELA byggt upp en gedigen form för projektupplägg och känsla för att sätta fingret på vad som kommer göra just er miljö till det ni har som vision. Har ni ingen vision så skapar vi den tillsammans utifrån era behov, varumärke, målgrupp, förutsättningar och inspiration från olika inredningskoncept som ISELA bygger ihop till ett specifikt som passar just ert företag/projekt.

Hotell

– ISELA utför allt från att ta fram hela koncept till att förstärka och utveckla ett befintligt koncept med uttryck i inredning. För att skapa en helhet, känsla, atmosfär och upplevelse så går vi igenom vad som kan göras från golv till tak. Alla projekt varierar så det kan även handla om ett specifikt område ni vill lyfta som t ex. en lobby eller hotellresturangen. Även varumärket och känslan runt konceptet kopplas ihop med inredningsarbetet.

Restaurang

– Att jobba med inredning för just restaurang är otroligt spännande då man har allt ifrån mat, dryck, geografisk placering, varumärke och målgrupp att arbeta utifrån. Ni har säkert en grundidé och drömt om att förverkliga denna upplevelse för just er kund. Jag tillför min expertis och tolkar in alla era idéer och förädlar dem och bygger vidare hela konceptet i inredning. Allt från golv, färger, platsbyggda möbler som kanske måste special ritas till textil, möbler, belysning mm.

Spa

– Upplevelse och verklighetsflykt skapas genom att ta fram ett tema/koncept som verkligen får gästen att slappna av och njuta. Ni kanske har en idé om ett uttryck om inte arbetar jag fram ett koncept som passar just er målgrupp och varumärke. ISELA håller i allt från koncept, design, projektledning, genomförande med övriga entreprenörer.

Konferens

– För att skapa en funktionell och inspirerade lokaler för konferenser av många olika slag gäller det att tänka igenom alla behov kunden har och gärna identifiera de behov de inte ens vet om att de har.
Flexibla rum som lätt kan förändras och inredning som ger den ro och inspiration som man vill ha på det perfekta mötet.

Kontor

– Oftast handlar det om att få förstärka varumärket bygga image och tydlighet i vad man står för genom att det även genomsyra inredingen på kontoret. En rödtråd och känsla som stämmer överens med företagets grundpelare så man sänder ut rätt signaler. Självklart handlar det även om att skapa en härlig och funktionell miljö att inspireras och arbeta i. Att trivas på sitt jobb handlar ju väldigt mycket om miljö och arbetskamrater.

Bar/ Nattklubb

– ISELA brinner verkligen för att jobba med barer och nattklubbar. Skapa konceptuella och spännande, upplevelserika miljöer där man bygger en illusion om att man lika gärna kunde vara i Tokyo, Paris eller New York på nån fantastisk bar eller klubb. Vi jobbar utifrån vilken målgrupp ni har eller vill attrahera bygger sen upp ett koncept/tema. Viktigt är även en trendanalys för att hamna rätt, för att möta just er målgrupps ideal. Här är alla stilar, subkulturer, design och musik viktiga inslag och grundlig research för att träffa rätt och ligga rätt i tiden designmässigt är en viktig del av att få en nattklubb att lyckas.

Café

– Att få sätta sig ner med den där härliga fikan och bara njuta. Här har inredningen såklart stor betydelse och man söker ju ofta det café som man kan känna sig hemma på. Här är stil, koncept och målgrupp väldigt viktigt att få ihop med inredningen. Allt ifrån material, färger, möbler och textil allt skapar helheten som får kunden att identifiera sig med ert café eller inte. Hela konceptet från utbud, mat, dryck och inredning syr vi ihop till en fantastisk helhet.

Gallerior

– Många koncept och butiker som ska rymmas i en helhet, en neutral miljö som ändå tillför inspiration och en skön atmosfär mellan alla butiker. Här skapar vi en helhet med inredning, färgsättning, belysning och koncept utifrån den varumärkesgrunden gallerian står för och vilken målgrupp man vill attrahera. Här är även viktigt att jobba med flöden och funktion integrerat med inredning och utformningen av miljön.

Jag träffar dig gärna helt förutsättningslöst

Allt börjar med en enkel idé

Idéen behöver varken vara storslagen eller komplex. Initiativet till förändring kan komma av många anledningar beroende på situation och förutsättningar. Stärka ett varumärke, en ny kundgrupp eller en ny profilering. Detta kan skapas genom en tydlig och enhetlig inredning. Genom att hitta en stil som passar förstärker man känslan, budskapet och upplevelsen i den profilen man vill skapa.

Eftersom att alla projekt är av olika karaktär och förutsättningar är processen och arbetssättet skräddarsytt utifrån varje enskilt projekt.

Omfattningen av ett projekt varierar beroende på vad som är tanken med förändringen, tidsplan och budget. ISELA ́s ambition är att det ska vara enkelt och okomplicerat för er som kund. ISELA har hand om all koordinering och kontakt med leverantörer och yrkesmän samt detaljer kring projektet. Allt för att underlätta processen för er som kund så ni kan sköta ert dagliga arbete utan störningsmoment och ta en massa beslut under stressiga former. Vi sätter allt under ett fåtal möten och sen har ev. några avstämningsmöten under arbetets gång vid behov. Alla beslut är tagna och ISELA håller i projektet tills allt står klart. Men som sagt allt utformas utifrån era behov och önskemål.