FORMGIVARE & FRILANSDESIGNER

En extern designer kan hjälpa till att lyfta kvalitén på ett redan starkt produktutbud och se produkter och produktdesign ur nya infallsvinklar.

Designuppdrag som inte kräver en anställning av en designer när ni är i behov att skapa kommersiella produkter med en udd som är innovativa oavsett marknad. Nyutveckling och vidareutveckling av produkter som redan finns i det nuvarande sortimentet, dessa är lika viktiga att hålla efter för att hitta nya potentiella målgrupper för produkterna och öka livslängden på produkterna.

ISELA arbetar gärna ur ett hållbarhetsperspektiv genom att skapa produkter som inte går ur tiden. ISELA’s mål är att tillföra stil, känsla, trend och knyta samman det med målgrupp och varumärke för att sedan skapa morgondagens produkter. Vi tillsammans skapar nya produkter med hjälp av gemensamma erfarenheter och kunskap.

ISELA har även erfarenhet av produktutveckling från idé till teknisk lösning, projektledning och uttryck för marknadsföringsmaterial. ISELA jobbar med fördel direkt i kontakt med prototypmakare, produktion och tekniker om möjligheten finns.

Jag träffar dig gärna helt förutsättningslöst