Hur kommer det sig att vissa platser känns helt rätt? Jo, varje sak i en miljö har ett uttryck. Habitat design handlar om att skapa det gemensamma uttrycket för en miljö. Isela har kompetensen att inreda helheter som utstrålar rätt uttryck. Ett café som känns rätt, en arbetsplats som känns inspirerade, ett väntrum med skön atmosfär, ett privat hem där husets själ och ägarna vävs samman i en personlig stil.

Det som kännetecknar Iselas design är att människan står i fokus. Det färdiga resultatet ska inte bara vara vackert att titta på. Skönheten ska uppfattas av alla sinnen så att miljön är funktionell att leva och verka i.

Nattklubbar, butiker, events eller privata hem har olika förutsättningar. Dessutom gäller det att ta hänsyn till mängden människor på platsen. Samtidigt ska verksamhetens uttryck samverka. Isela har en unik kompetens i att anpassa lokalen efter behovet.